Vufilla ei ole suunta hukassa – hopeaa ja luokkanousu!

Vufi ratsasti suunnistuksen Firmaliigassa tänä vuonna peräti kahden joukkueen levyisellä rintamalla. Viime vuonna D-lohkossa kilpaillut joukkue selvisi hopealle ja tuloksena oli luokkanousu C-lohkoon. Tänä vuonna kiinnostuneita suunnistajia ilmaantui lisää ja joukkueita ilmoitettiin mukaan kaksi: toinen jatkoi D-lohkossa, toinen kisakärjellä C-lohkossa.

C-lohkossa juossut ykkösjoukkue jatkoi ankaraa rastinottoa ja uusi viime vuoden hopeasijan! Näin ollen tuloksena on jälleen luokkanousu. Ensi keväänä ykkösjoukkue ravaa jo toiseksi ylimmässä B-lohkossa. Kakkosjoukkue jatkoi hyviä otteita D-lohkossa ja tuloksena oli oivallinen kahdeksas sija. Näin ollen D-lohkossa nähtäneen Vufin joukkue jo kolmantena vuonna putkeen ensi kesänä!

Firmaliigassa käydään touko-kesäkuussa kolme osakilpailua ja elokuussa kolme. Joukkueita on mukana toistasataa, sillä jokaisessa kuudessa lohkossa kisaa noin 20 joukkuetta kussakin. Lohkon kolme parasta nousevat ylempään lohkoon, lohkon pohjilla tippuu alemmas. A-lohkon radat ovat pisimmät ja rata vaativin, siitä lohko kerrallaan matkat lyhenevät ja rata helpottuu. 

Kiinnostaisiko sinua osallistua ensi kesänä Vufin Firmaliigajoukkueisiin, muttet ollut vielä mukana? Ota yhteyttä joukkueenjohtaja Jussi Karhuseen (karhunenjussi@gmail.com). Kaikkiin osakilpailuihin ei ole pakko osallistua, vaan kuhunkin kilpaan juokseva joukkue kootaan erikseen. Kaikki halukkaat pääsevät suunnistamaan.